divendres, 20 d’octubre del 2017

ERASMUS+: JA HEM FET EL PRIMER JOBSHADOWING

Com ja sabeu, enguany hem començat un nou projecte al Centre. Es tracta de l’ERASMUS+, un projecte que permetrà que professorat de l’IES L’Om realitze cursos de formació o periodes d’observació en diferents centres d’Europa amb un triple objectiu:
  1. Millorar la docència i l’ensenyament
  2. Ampliar els horitzons de l’alumnat
  3. Augmentar el nivell del nostre centre educatiu.
El projecte, amb el nom “Metodologia inclusiva en un entorn d’internacionalització de centre”, pretén actuar en diverses àrees de millora: l’orientació, la metodologia, l’organització del centre, les llengües estrangeres, les TIC i la formació de l’alumnat.
Gerardo Andrés, professor del departament de Geografia i Història, ha sigut el primer a realitzar una mobilitat dins d’aquest nou projecte, a l’Institut de Berlín amb el qual des de ja fa anys, mantenim relacions d’intercanvi lingüístic. Allà ha estat durant 12 dies observant i aprenent altres maneres de fer, altres idees, altres recursos… i ara, arriba el moment de compartir-les amb la resta de companys.
En breu publicarem l’entrevista a Gerardo en la qual ens conta la seua experiència i ens farà partícips de tot el que ha après en terres alemanyes.